Design web
Web design
proiectare site
proiectare logo
preţuri web design
preţuri update site
portofoliu

Dezvoltare web
Magazin virtual
tehnologii folosite
magazin virtual

Găzduire web
Web hosting
Servicii SEO/SEM
SEO
promovare site
strategii promovare
Activitate


MicoStyle este o societate comerciala cu capital integral privat. Activitatea firmei este orientata pe dezvoltare de aplicatii, servicii web si IT, materiale promotionale si consultanta. Oferim servicii profesionale pentru a va satisface asteptarile la un nivel inalt. Fiecare client primeste 100% din atentia noastra, echipa focalizandu-si eforturile catre indeplinirea proiectul sau.

DATE SEMNIFICATIVE


Societatea comerciala MicoStyle este autorizata de Oficiul Registrului Comertului incepand cu luna martie 2004.
Sediul social: Str. George Enescu, Nr. 25, C.P. 800011, Galati
Registrul Comertului: J17/335/2004
Cod Unic de Înregistrare: RO16209810
Cod IBAN: RO19BTRL01801202K82921XX
Banca Transilvania, Sucursala Galati
E-mail: office[at]micostyle[dot]ro

STRATEGIA NOASTRĂ

Noi dorim sa sprijinim procesul de dezvoltare al societatilor comerciale pe Internet. De asemenea dorim sa ajutam clientii nostri sa-si stabilesca standarde si proceduri de asigurare a calitatii in activitatea lor. Responsabilitatea noastra este sa furnizam clientilor nostri solutii complete de tehnologie informatica (servere, rutere, retele, securitate, design, instruire, asistenta tehnica, consultanta) si materiale promotionale la cele mai mici preturi de pe piata.

MISIUNEA NOASTRĂ

Ultimii ani au fost martorii unei cresteri spetaculoase a schimbului de informatii bazat pe retele de calculatoare si Internet. Acest proces a fost insotit de o imbunatatire dramatica a tehnologiei informatice. Din cauza acestor schimbari rapide o multime de companii au de infruntat dificultati mari pentru a putea tine pasul cu noile modificari tehnologice. Misiunea noastra este sa ajutam clientii nostri sa inteleaga, sa adopte si sa foloseasca aceste tehnologii pentru dezvoltarea afacerii lor. Ne propunem sa promovam solutii profesionale de tehnologie informatica si sa-i ajutam sa evite riscul integrarii in sistem.

Oferte şi promoţii
Promotii
Reţeaua MicoStyle
Advertising
portal medical
portal juridic
portal contabil
portal saloane
Date de contact

Suport on-line

Activitatea firmei

Echipa noastră
Up
Up
Pagina Principală  |   Hartă Site  |   Termeni şi condiţii  |   Ştiri IT&C  |   Contact