Design web
Web design
proiectare site
proiectare logo
preţuri web design
preţuri update site
portofoliu

Dezvoltare web
Magazin virtual
tehnologii folosite
magazin virtual

Găzduire web
Web hosting
Servicii SEO/SEM
SEO
promovare site
strategii promovare
Proiectare logo


Identitatea web a firmei dumneavoastră este foarte importantă pentru că o identitate bine aleasă le inspiră clienţilor profesionalism şi încredere. Identitatea unei firme este reprezentată de logo-ul ales, de slogan şi de design-ul site-ului.

Identitatea unei firme poate fi privită ca un grup de idei, aspecte şi metode prin care aceasta se identifică şi se diferenţiază de restul competiţiei. O identitate puternică rezonează în mintea clienţilor, partenerilor de afaceri şi stă la baza creării în timp a unui brand.

Elementul de logo stă la baza identităţii vizuale a fiecărei companii, având o contribuţie majoră în formarea acesteia. Logo-ul reprezintă identitatea vizuală a companiei, acesta apărând în toate documentele în antet, pe site-ul firmei, pe cărţile de vizită, în diverse pliante sau mape despre companie. O siglă bine facută trebuie să ilustreze activitatea firmei, de multe ori fiind primul contact pe care îl au clienţii cu dumneavoastră. Prima impresie contează! Alegerea şi îmbinarea optimă a culorilor şi a formelor este crucială în transmiterea mesajului potrivit.

Un logo trebuie să fie:
  • unic (să nu intre în confuzie cu alte logo-uri deja aflate pe piaţă);
  • funcţional (să poată fi folosit în diferite contexte);
  • eficace (să-şi păstreze caracteristicile şi calitatea);
  • distinctiv, clar şi lizibil;
  • să reprezinte un brand, o companie sau un produs în mod corect.
Sloganul este o parte optională a unui logo. Dacă acesta apare tot timpul în cadrul logo-ului, sub aceeaşi formă, poate fi considerat ca facând parte din logo. Scopul unui slogan este acela de a sprijini identitatea unui brand, a unei firme sau al unui produs alături de logo.

Un slogan poate fi:
  • slogan de brand - promovează imaginea firmei;
  • slogan simplu - promovează un produs sau o campanie promoţională.
Calitatea identităţii web este percepută drept calitatea firmei dumneavoastră. MicoStyle vă oferă servicii de web design de înaltă calitate la preţuri accesibile. Cu noi veţi avea un site web în care designul atrăgător este în perfect echilibru cu funcţionalitatea, cu navigarea simplă şi intuitivă, construit după cele mai moderne standarde. În realizarea fiecarei pagini web, acordăm o atenţie deosebită gradului de funcţionalitate a site-ului, calităţii conţinutului şi modulului în care este structurată informaţia. Toate acestea sunt completate de o realizare grafică unică, în rezonanţă cu imaginea fiecarui client.

Oferte şi promoţii
Promotii
Reţeaua MicoStyle
Advertising
portal medical
portal juridic
portal contabil
portal saloane
Date de contact

Suport on-line

Activitatea firmei

Echipa noastră
Up
Up
Pagina Principală  |   Hartă Site  |   Termeni şi condiţii  |   Ştiri IT&C  |   Contact