Design web
Web design
proiectare site
proiectare logo
preţuri web design
preţuri update site
portofoliu

Dezvoltare web
Magazin virtual
tehnologii folosite
magazin virtual

Găzduire web
Web hosting
Servicii SEO/SEM
SEO
promovare site
strategii promovare
Strategii de promovare


       Motoare de cautare
       Motoarele de cautare sunt de departe cele mai profitabile mijloace de promovare online pentru un site web, deoarece majoritatea utilizatorilor de Internet le folosesc pentru a identifica rapid informatia de care au nevoie, de multe ori de natura comerciala. O aparitie in primele 10 rezultate returnate de un motor de cautare popular precum Google pentru un domeniu de interes major implicand piata competitiva poate propulsa o afacere online la un nivel de profitabilitate fara precedent. Totul cu o investitie minimala.

       Directoare Web
       Directoarele sunt colectii de site-uri examinate de operatori umanisi clasificate pe categorii tematice prin mijlocirea explicita a editorilor, tinandu-se cont de calitatea vizuala, informationala si navigationala a site-urilor. Promovarea prin intermediul directoarelor web este imperativa din multiple considerente.

       Liste de email "Opt-In"
       Sunt servicii online care informeaza periodic utilizatorul de Internet despre aparitia pe piata a anumitor oferte de bunuri si servicii, oportunitati de afaceri, etc... Promovarea afacerii prin intermediul unor astfel de servicii de informare se realizeaza contracost, platind pentru includerea propriei reclame in mailurile trimise periodic clientilor acestor servicii online.

       Ziare electronice
       Sunt practic editoriale electronice care sosesc prin email (in format text sau HTML), fiind livrate in mod regulat utilizatorilor care s-au abonat la servicii de stiri. Promovarea unei afaceri online prin intermediul unui ziar electronic o poate asigura un articol original, de interes mai mult sau mai putin general, articol pe care editorul ziarului il desemneaza dupa o examinare atenta ca fiind original, interesant si potrivit pentru plasarea in pagina electronica trimisa prin email.

       Anunturi publicitare
       Sunt celebrele deja site-uri de anunturi online in care orice utilizator se poate inregistra pentru a posta propriul anunt din diverse domenii, de la matrimoniale pana la inchirierile / vanzarile-cumpararile de obiecte de larg consum.

       Liste de discutii
       Sunt comunitati online in care grupuri de utilizatori schimba impresii pe tematici de interes comun prin intermediul mesajelor de tip email, care se trimit automat fiecarui membru al grupului, in contul individual de mail. Ca membru al unei astfel de comunitati, daca tematica anumitor discutii derulabile pe astfel de liste o permite, se pot plasa si mesaje cu referiri la site-urile comerciale proprii.

       Forumuri de discutii
       Acestea sunt practic site-uri dedicate discutiilor in timp real. În cadrul site-urilor de tip forum orice utilizator de Internet se poate inregistra si poate posta mesaje de interes personal cu privire la orice tematica acceptata pe forum. Exista pe Internet forumuri specializate cu sute de mii de subiecte dezbatute pana in prezent, numarand zeci de mii de utilizatori inregistrati.

       Grupuri de stiri
       Sunt asemanatoare cu listele de discutii sau cu forumurile online dar se deosebesc de acestea prin modul in care pot fi accesate: numai cu o aplicatie software speciala, denumita generic si "cititor de stiri".

       Schimburi de banere
       Reprezinta afisarea pe propriul site web a unui banner adica a unei imagini publicitare insotita de un link trimitand catre un alt site (procedeu denumit si "banner exchange" = "schimb reciproc de bannere").

       Schimburi de legaturi
       Site-ul A trimite un link catre site-ul B, in timp ce site-ul B, eventual din spirit de reciprocitate trimite la randul sau un link catre site-ul A. Respectand anumite reguli, un schimb de legaturi se poate dovedi avantajos si uneori eficient pe multiple planuri. Însa exista restrictii si contraindicatii clare aplicabile schimburilor de legaturi.

       Inele web
       Reprezinta un schimb de bannere intre mai multe site-uri conectate in inel, schimb implementat dupa anumite reguli specifice de afisare a banner-elor prin rotatie.

Oferte şi promoţii
Promotii
Reţeaua MicoStyle
Advertising
portal medical
portal juridic
portal contabil
portal saloane
Date de contact

Suport on-line

Activitatea firmei

Echipa noastră
Up
Up
Pagina Principală  |   Hartă Site  |   Termeni şi condiţii  |   Ştiri IT&C  |   Contact