Design web
Web design
proiectare site
proiectare logo
preţuri web design
preţuri update site
portofoliu

Dezvoltare web
Magazin virtual
tehnologii folosite
magazin virtual

Găzduire web
Web hosting
Servicii SEO/SEM
SEO
promovare site
strategii promovare
Termeni si conditii


      Generalitati
         În momentul in care o sa va decideti sa achizitionati oricare dintre produsele sau serviciile oferite de MicoStyle , va trebui sa incheiati cu noi un contract care sa reglementeze conditiile furnizarii produsului sau serviciului respectiv.
         Spre deosebire de acel contract, prezentul acord doreste sa va faca cunoscuta politica noastra generala de gestionare a relatiei contractuale cu clientii, spre deplina intelegere de catre acestia a regulilor care trebuie respectate pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a colaborarii noastre.

      Expunere de motive
         În ideea mentinerii unui standard tehnic si moral ridicat al produselor si serviciilor furnizate de MicoStyle, consideram utila impunerea unor reguli de conduita a caror respectare o consideram vitala. Acceptarea acestor reguli de utilizare a produselor si serviciilor oferite de noi este una dintre conditiile pe care le impune colaborarea dvs. cu MicoStyle.
         De asemenea, se poate intampla ca unele dintre serviciile sau produsele oferite de noi sa fie supuse unui regim de utilizare diferit de cel general. În aceasta situatie, veti fi informat asupra acestor conditii printr-un acord special, la care se face trimitere intr-una dintre etapele premergatoare folosirii / achizitionarii serviciului sau produsului respectiv.
         Chiar daca legislatia Romaniei nu este extrem de completa in a cuprinde toate aspectele mereu in schimbare ale spatiului WWW, trebuie sa stiti ca baza acestui acord propus dvs. se afla in actele normative deja existente :
    • Legea comertului electronic nr. 365/2002;
    • Legea privind clauzele abuzive incheiate intre comercianti si consumatori, nr. 193/2000;
    • Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, nr. 677/2001, precum si in unele reguli cu valoare de principiu existente in dreptul romanesc.

      Sectiunile prezentului acord
       Prezentul acord se intinde asupra utilizarii de catre dvs. a urmatoarelor servicii si produse oferite de MicoStyle:
                   servicii de FTP (file transfer protocol)
                   servicii de webhosting
                   servicii de e-mail

      Conditii privind utilizarea site-ului MicoStyle.ro
         Pentru o cat mai buna utilizare a site-ului MicoStyle.ro, lipsita de probleme, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele aspecte privind
                   utilizare site
                   confidentialitate
                   utilizarea informatiilor personale
                   limitarea responsabilitatii
                   drepturi de autor

      Concluzie
        Acest acord nu are scopul de a se transforma intr-un mijloc de limitare a drepturilor clientilor nostri, si nici de a crea obligatii imposibil de respectat de acestia. Mai mult, prezentul acord nu trebuie vazut ca un contract standard, care sa va informeze cu litere minuscule despre obligatiile pe care le aveti fata de noi sau despre drepturile conditionate pe care vi le ofera contractele noastre.
        Credem ca prin parcurgerea acestui text cu valoare de acord ati putut intelege cat mai bine lucrurile pe care le consideram de neacceptat in relatia cu clientii nostri, in conditiile in care nici noi, nici dvs., nu dorim ca aceasta colaborare sa poata afecta in vreun fel imaginea afacerilor pe care le construim si desfasuram, impreuna sau separat.


Oferte şi promoţii
Promotii
Reţeaua MicoStyle
Advertising
portal medical
portal juridic
portal contabil
portal saloane
Date de contact

Suport on-line

Activitatea firmei

Echipa noastră
Up
Up
Pagina Principală  |   Hartă Site  |   Termeni şi condiţii  |   Ştiri IT&C  |   Contact